top of page
  • Foto van schrijverMiranda

Covid-19 hygiëne protocol

Bijgewerkt op: 5 aug. 2020

Op 11 mei 2020 mag mijn salon weer open! Wat ben ik blij!

Vandaag heb ik mijn salon grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Zoveel mogelijk overbodige spullen weggehaald en geordend. Het feest mag beginnen. Oh nee, dat mag nog niet 😊.

Vanaf 11 mei geldt er het Covid-19 hygiëne protocol voor schoonheidsspecialisten. Dit Protocol is opgesteld in overleg met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Samen volgen we deze maatregelen op om jouw en mijn gezondheid (en uiteindelijk die van onze familie en omgeving) te waarborgen.

Het protocol bestaat uit onderstaande regels. Tevens zal ik op de dag van afspraak iedereen een appje sturen met onderstaande gezondheidsvragen zodat we van beide kanten er alles aan doen om gezond te blijven.

Covid-19 hygiëne protocol

Als je één van onderstaande vragen met “ja” kunt beantwoorden BLIJF DAN THUIS, ik mag je dan niet in de salon ontvangen. Als ik zelf één van deze klachten heb dan zal ik de behandeling NIET door laten gaan.

· Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten:

o neusverkoudheid

o hoesten

o benauwdheid

o koorts (vanaf 38 graden Celsius).

· Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

· Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

· Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

· Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

!! Ben je in de afgelopen 14 dagen met vakantie geweest in een land waarvoor code oranje of rood gold? Wacht dan nog even 14 dagen na terugkomst met het bezoeken van de salon.


Procedure bij binnenkomst, tijdens en na de behandeling:

· Bezoek mijn salon alleen. Heb je begeleiding nodig dan mag je deze alleen meenemen na overleg.

· We schudden geen handen.

· Raak zo min mogelijk oppervlaktes aan.

· Voor en na de behandeling was jij jouw handen met water en zeep en droog je ze af met papier, eventueel gevolgd door een handdesinfectiegel en/of verzorgende handcrème.

· Vanzelfsprekend was ik mijn handen vóór de behandeling en zo nodig tussendoor.

· Ik werk met gedesinfecteerde instrumenten.

· Tijdens de behandeling draag ik zonodig handschoenen en een mondneusmasker.

· De gebruikte materialen worden na elke behandeling gereinigd en gedesinfecteerd.

· Alle oppervlakten die zijn aangeraakt zoals deurbel, deurklinken, apparatuur, werkoppervlakten, kraan etc. worden na de behandeling gereinigd en gedesinfecteerd.

· Betaling vindt plaats in de salon via een betaalverzoek.

Ik neem alle hygiëne maatregelen in acht die mogelijk zijn, en hoop je in veiligheid en gezondheid te kunnen laten genieten ♡

xxMiranda


6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page