De salon & ik

Ik ben Miranda, schoonheidsspecialiste en eigenaar van salon BeautyByM.

Met ontzettend veel plezier werk ik in mijn salon in de wijk Veldhuizen in De Meern. Hier doe ik wat ik het allerleukst vind: vrouwen helpen bij het verbeteren èn behouden van een mooie huid door middel van het gebruik van de effectieve producten van Klapp Cosmetics en het toepassen van peelings en bindweefselmassages. 

 

Mijn passie is om jou en jouw huid alle aandacht te geven en ervoor te zorgen dat je ontspannen, fris en stralend mijn salon verlaat!

Mijn favoriete behandeling(en)

Dat is de bindweefselmassage. Deze massage van het gezicht werkt als een natuurlijke facelift. Zo kan ik (zonder gebruik van apparatuur) ervoor zorgen dat de huidstructuur verbetert, de poriën verfijnen, het collageen gestimuleerd wordt en de lijntjes minder diep worden. 

 

Ook een (fruitzuur) peeling mag niet ontbreken in jouw weg naar een mooie en stralende huid! Deze zorgt ervoor dat oneffenheden in het gezicht verminderen. Fijne lijntjes, acné of littekens worden hierdoor minder zichtbaar. Jouw huid krijgt een gezonde glow en gaat het huidverouderingsproces tegen.

 

Ontdek op mijn website wat er allemaal mogelijk is, welke behandelingen ik aanbied en op welke manier ik jou kan helpen je doelen te bereiken.

 

Naast het uitvoeren van beautybehandelingen blijf ik continu bezig mijn kennis uit te breiden op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, anti-aging en producten.

 

Nieuwsgierig? Ik verwelkom je graag in mijn behandelstoel voor een behandeling!

Heb je vragen of wil je een afspraak? Aarzel dan vooral niet om contact met mij op te nemen door te bellen, appen, mailen of door een afspraak in te plannen.

Handtekening PNG.png