top of page

Yvette

De Meern

April 2019

Wat een feestje is het om een behandeling te krijgen bij BeautyByM. Miranda neemt de tijd voor je, is flexibel en bovenal kundig. Door haar warme persoonlijkheid voelde ik me vanaf het moment dat ik bij haar binnenkwam gelijk op mijn gemak. Mijn huid ziet er na de behandeling weer heerlijk stralend uit en ik ben weer helemaal ontspannen. Ik kan Miranda van harte aanbevelen!

Jessica 

(een dame die wars is van make up maar wel het beste voor haar huid wil)

Hoogland

April 2019

Rustgevend, ontspannend en heerlijk verkwikkend ervaar ik de behandelingen bij BeautyByM. In een serene salon met op de achtergrond zalig rustgevende muziek wordt je behandeling afgestemd op je huid en op een zeer plezierige en deskundige wijze worden de heerlijk ruikende producten van Klapp door Miranda op je huid aangebracht. Bij een opvolgende behandeling ook weer verrast door een nieuwe peeling, masker, massage. Ik ben groot fan.... Echt een momentje en kadootje voor jezelf.

Joke

Utrecht

April 2019

Wat een mooie salon daarbij vind ik Miranda een fijne persoonlijkheid.

De behandeling was ontspannend en de producten van Klapp hebben een heerlijke geur. Daarbij was de handmassage een cadeautje!

Tot volgende maand!

Monique Graansma

Leusden

Mei 2019

Heerlijke behandeling gehad, met fijne producten en heerlijke gezichtsmassage. Ik heb een aantal crèmes gekocht en de ASA crème en Hyaluronic masker zijn heerlijk! 

Ik kom zeker nog een keer in die mooie nieuwe salon! Veel succes Miranda!

Lidia

Vleuten

Mei 2019

Ik ben nu een paar keer bij BeautyByM geweest en geniet elke keer weer volop van de behandeling. Miranda is heel prettig en deskundig, geeft nuttige huidtips en gebruikt goede producten. Ik stap telkens volledig relaxed de deur bij haar uit. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijne schoonheidsspecialiste.

Angelique van den Berg

De Meern

Februari 2020

Wat een fijne behandeling! Ik ben weer als nieuw. Dankjewel Miranda!

Zie ook de recensies op de Googlepagina van BeautyByM.

bottom of page