top of page

Facelifting bindweefsel massage gezicht | 62,50

Wil je de bindweefselmassage een keer uitproberen? Of wil je niet gelijk een strippenkaart boeken? Dat kan!

De Facelifting bindweefselmassage is een combinatie van verschillende bindweefsel technieken. Vrij uniek is dat er naast het bindweefsel ook op het spier- en botweefsel gewerkt wordt. Een facelift zonder snijden. Een work-out voor jouw huid. Je krijgt een natuurlijke glow alsof je net uit de sportschool komt. Na 1 behandeling zie je al gelijk resultaat.

 

Door middel van de (stevige) bindweefselmassage (en nee het hoort geen pijn te doen!) wordt de doorbloeding van je huid verbeterd, jouw huid wordt gelift en deze wordt strakker, de lijntjes en rimpels worden minder diep, de huidstructuur wordt verbeterd en bovenal zal de spanning uit jouw gezicht verdwijnen (ook heel fijn bij tandenknarsen of kaakklemmen).

 

De behandeling duurt ca. 40 minuten en bestaat uit:

  • Huidanalyse

  • Reiniging

  • Bindweefselmassage

  • Dag- of nachtcrème

Om het beste resultaat te behalen is een bindweefselkuur van 5-10 keer aan te raden. Je komt tijdens de kuur elke week 1-2 keer voor een behandeling naar de salon. Na de kuur bouwen we de frequentie in stappen af totdat je op 1x per maand zit. Dit is de ideale frequentie om het behaalde resultaat te behouden.

bottom of page