top of page
  • Foto van schrijverMiranda

HOEVEEL BINDWEEFSEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?Er wordt mij vaak gevraagd: “hoeveel behandelingen heb ik nodig”?, “hoe lang duurt het totdat mijn rimpels en lijntjes minder zichtbaar zijn?”

Hierop is moeilijk een antwoord te geven. Het is sowieso aan te raden eerst 3-6 behandelingen (kuur) te ondergaan en te bekijken hoe jouw huid reageert. Elke huid reageert immers anders op een behandeling. Na de bindweefselkuur kunnen we gaan afbouwen totdat je uiteindelijk op een frequentie van 1x per 4-6 weken zit.

Daarnaast zijn er andere factoren die meespelen in het tempo waarin je verandering zou kunnen verwachten.

Wat kan je niet (meer) beïnvloeden?

Feit is dat met de jaren de elasticiteit van je huid afneemt en de lijntjes en rimpels toenemen. Zonschade welke je in de afgelopen jaren hebt opgelopen is helaas één van de factoren die je niet meer kunt beïnvloeden. Je kunt het gehele proces natuurlijk wel VERTRAGEN en ervoor zorgen dat het niet erger wordt door je vanaf nu héél goed te beschermen tegen de zon!

Hoe kan je het dan nog wel beïnvloeden?

Het totale verouderingsproces van jouw huid kan je VERTRAGEN door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan èn jouw huid op de juiste manier te reinigen en te verzorgen. Vooral de reiniging en verzorging is vaak een dingetje....

Vraag mij af en toe eens (als ik het zelf nog niet gevraagd heb) of je jouw huid nog op de juiste manier reinigt en of de producten nog steeds zijn afgestemd op jouw huidbehoeften van dat moment. Elk jaargetijde kan jouw huid een andere behoefte hebben.


xxMiranda

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page