top of page
  • Foto van schrijverMiranda

Collageen voor huidverbetering

COMING SOON‼️

 

The Swedish Glow Marine 13.000

Collageen voor huidverbetering

 

Tijdens de Natural Facelifting bindweefselmassage opleiding heb ik kennisgemaakt met The Swedish Glow Marine 13.000 Collageen voor huidverbetering.

 

Deze krachtige vloeibare collageen drank (uniek in Nederland) is hoog gedoseerd (14x meer actieve ingrediënten dan collageen pillen of poeders). Je hebt slechts 20ml per dag nodig hebt voor 13.000mg (zoetwater vis) collageen.

 

Sinds afgelopen week ben ik deze collageen drank aan het testen. Ik heb verschillende soorten/merken (runder)collageen geprobeerd en moet eerlijk zeggen dat dit het krachtigste en smaakvolste collageen supplement is dat ik tot nu toe heb geproefd. Per dag neem ik nu een shotje van 20ml opgelost in 1 liter (bruis)water. Voor zover ik nu kan merken zijn mijn darmen hier heel erg blij mee😀 Binnenkort meer over de door mij ervaren resultaten.

 

Marine 13.000 mg collageen is een perfecte ondersteuning tijdens jouw bindweefselbehandelingen.

 

De voordelen:

 

▪️Ondersteunt de elasticiteit, stimuleert de celvernieuwing, vermindert rimpels

▪️Hydrateert en houdt vocht vast in de huid en beschermt tegen vrije radicalen

▪️Essentiële aminozuren ondersteunen gezonde gewrichten en spieren

▪️Verhoogt de stofwisseling, spijsvertering en prestaties, verbetert de weerstand

▪️Ondersteunt de natuurlijke hoofdhuidfuncties en creëert een sterke gezonde basis voor haargroei

 

Wil je advies of wil je deze drank eens proberen? Ik adviseer je hier graag over tijdens jouw behandeling en laat het met liefde proeven.7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page