top of page
  • Foto van schrijverMiranda

SMEREN SMEREN SMEREN

HET IS WINTER!


En dat merk ik ècht wel aan mijn huid. Jij ook?

De droogterimpels springen in je gezicht, je huid wordt doffer, je krijgt hier en daar een schilfertje en soms wat irritatie.


Maar ….. zelfs als de temperatuur laag is, kan jij je huid laten stralen!!


Hieronder 3 tips voor een mooie glow in de winter:


✨ Tip 1: smeren, smeren, smeren

Je mag echt vaker dan twee keer per dag een crème aanbrengen als je huid (erg) droog aanvoelt. Als je merkt dat dat niet helpt, dan heeft je huid misschien wel behoefte aan een iets vollere crème met meer hydraterende & verzorgende ingrediënten.


✨ Tip 2: bewegen

Heb je weleens in de spiegel gekeken na een lange wandeling in de buitenlucht? Grote kans dat je huid er opeens egaler en gezonder uitziet. Dat komt door een betere doorbloeding, waardoor je huid meer gaat stralen. Bescherm je huid wel goed als je naar buiten gaat, bijvoorbeeld met een sjaal, want een gure wind kan zorgen voor een droge huid.


✨ Tip 3: bezoek de schoonheidssalon

De voornaamste reden voor een doffe huid is een ophoping van dode huidcellen. Het licht kaatst dan minder goed terug, wat de huid een vale uitstraling geeft. Maar gelukkig kan ik deze overtollige huidcellen gemakkelijk en mild voor jou verwijderen! Met peelen, exfoliëren en bindweefselmassage tover ik jouw stralende huid weer tevoorschijn!


Plan jouw afspraak zelf makkelijk online via deze link 👉🏻 https://beautybym.salonized.com/widget_bookings/new


xxMiranda


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page