top of page
  • Foto van schrijverMiranda

GEVOELIGE HUID

Vaak hoor ik vrouwen zeggen: “ik heb een gevoelige huid”. Wat veel vrouwen niet weten is dat deze toestand vaak een tijdelijk iets is en is op te lossen met de juiste reiniging, verzorging en goede begeleiding van jouw schoonheidsspecialiste.

Triggers voor een gevoelige huid zijn: weersinvloeden zoals UV straling, luchtvervuiling, wind, regen, kou, zon stress, verkeerde reiniging en/of huidverzorgingsproducten, roken, alcohol, medicijnen, te lang en te heet douchen etc. Ook kan het dragen van mondkapjes voor irritaties en gevoeligheid zorgen!!

Ieder ervaart de gevoeligheid van de huid anders. Het kan zijn dat je last hebt van een trekkerig en droog gevoel, roodheid, jeuk, een brandend gevoel en/of schilfertjes.

Doe je niets, dan zullen klachten op den duur verergeren. Dit maakt je huid minder weerbaar voor invloeden van buitenaf waardoor het minder gezond is en er ouder uit gaat zien.

Als de huidbarrière weer in tact is kan je prikkelingen van buitenaf weer goed aan en zal jouw huid weer fijn aanvoelen en zijn glow terugkrijgen!


xxMiranda
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page